Forsker.net er et mødested for forskere, journalister og studerende, og temaet er kommunikation og formidling relateret til forskningsverdenen. Jeg koblede mig på for et par måneder siden og håber, at jeg her kan få en frugtbar dialog og videndeling vedr. forskningskommunikation (har også lavet en ny blog om det på forskom.wordpress.com). Jeg synes behovet for den slags samarbejde er stort, og selv er jeg interesseret i videndeling, der ikke blot handler om at formidle tungt stof til offentligheden.

Print Friendly, PDF & Email

Tips der gør en forskel

Vil du have mere udbytte af din hjemmeside, nyhedsbrev, folder, osv? I mit nyhedsbrev får du tips & tricks, der kan styrke din forretning, fx via bedre tekster. 

Velkommen til! Se venligst din indbakke og klik på linket i bekæftelsesmailen.