Select Page

Jeg vil gerne høre din mening om virksomhedens forhold til kommunikation/PR.

At se sin egen profession med andres øjne er en god øvelse, som bør gennemføres med jævne mellemrum, uanset hvilken branche, man arbejder i.

Nu vil jeg gøre det selv – via en lille undersøgelse, der har fokus på erhvervslivets forhold til kommunikation og PR. Jeres svar på spørgsmålene vil give mig nogle nyttige informationer om hvordan min branche og dens produkter tager sig ud set med andres øjne.

Jeg håber du vil bruge ca ti minutter på at besvare spørgsmålene – og jeg er sikker på, at du vil opnå en nyttig sidegevinst: At du får gjort dig nogle tanker om din virksomheds kommunikation og dit forhold til omverdenen.

Spørgsmålene finder du ved at klikke her – håber du vil deltage!
Du er naturligvis anonym.

 

Print Friendly, PDF & Email