Såvel store som små virksomheder bruger adskillige kommunikationskanaler. Nogle vil måske mene, at de blot har fx tryksager, personaleblad, hjemmeside og nyhedsbreve.

Men hvad med den konference, en medarbejder lige har været til? Eller den avis, hvor virksomheden blev omtalt? Eller salgschefens Powerpoint? Eller medarbejdernes samtaler med naboen over hækken? Eller direktørens kommunikation via LinkedIn? Eller omtalen på Facebook? Eller…

Det er en del af mit arbejde at sikre sammenhæng og slagkraft i alle de budskaber, der vedrører virksomheden. Det viser sig nemlig, at de fleste kun arbejder bevidst med indholdet i enkelte kommunikationskanaler, mens de øvrige er præget af tilfældigheder eller intuition – og lever deres eget liv.

Som inspiration har jeg lavet “Kanalrundfarten”, som er en tjekliste, der giver et overblik over de mulige kommunikationskanaler og medier.  Den finder du her.

God fornøjelse på rundfarten!

Og god sommer.

Print Friendly, PDF & Email

Tips der gør en forskel

Vil du have mere udbytte af din hjemmeside, nyhedsbrev, folder, osv? I mit nyhedsbrev får du tips & tricks, der kan styrke din forretning, fx via bedre tekster. 

Velkommen til! Se venligst din indbakke og klik på linket i bekæftelsesmailen.