+45 40403732 jm@jespermadsen.dk

Din folder og din hjemmeside giver et tydeligt signal om hvem du er. De fleste er da også klar over, at indholdet skal fortælle en historie om det, du er god til, og hvordan andre kan få gavn af det. Men hvad med sproget? Dårligt sprog kan skabe skepsis og modvilje hos modtageren – det modsatte af effektiv markedsføring. Bliv klogere på sproget i denne udgave af mit nyhedsbrev .

Men endnu bedre – i nyhedsbrevet får du også et tilbud, du (næsten) ikke kan sige nej til: En grundig 90 graders storvask af dine tekster. Efter en tur i min vaskemaskine bliver dit sprog skinnende rent! Tjek det her. 

Print Friendly, PDF & Email

Hold dig opdateret

Bliv klogere på hvordan du får mest ud af din kommunikation - fx via gode tekster og strategisk planlægning. 

Mine nyhedsbreve indeholder konkrete eksempler, tips & tricks.

Du modtager nu mit nyhedsbrev!