Jeg er en stor fortaler for face-to-face frem for digitale møder. Nu har Coronaen sat det på pause. Vi skal holde afstand.

Til gengæld har jeg nu ekstra tid og lyst til at tale med dig, hvis du har brug for sparring eller rådgivning vedr. fx hjemmeside, nyhedsbrev eller trykte produkter. Gratis i hele perioden med landsdækkende ”husarrest”.

Derfor inviterer jeg dig til et virtuelt 1-1 møde, fx via Zoom, Skype eller telefon, hvor du kan stille spørgsmål og få sparring på din kommunikationsindsats. Vi har op til en halv time sammen. Grib telefonen, hvis du er med på idéen!

De virtuelle møder

Når mange af os nu må aflyse så meget og ikke kan mødes fysisk, vil jeg anbefale alle at bruge den ledige tid til at opruste på de virtuelle platforme – fx ved at kigge på Zoom, som jeg har gode erfaringer med. Det er nemt, gratis og stabilt www.zoom.us, og kan meget mere end Skype, som jeg synes ofte giver problemer.
Vi ses – og høres!

Vi du vide hvorfor jeg lovpriser face-to-face møder? Så tjek det her.

Print Friendly, PDF & Email