Hvem er jeg?

Jeg er uddannet journalist fra DJH i Århus, har læst kommunikation på Københavns universitet, og har arbejdet +20 år i branchen – for medier, virksomheder og organisationer, lige fra DR og TDC til NGO’er og mikrovirksomheder.

  • Jeg vil kunne stå inde for det, jeg laver. Jeg har en etisk standard.
  • Jeg gider ikke overflade og ligegyldigheder, jeg vil hellere gå i dybden.
  • Jeg tilstræber så meget direkte kommunikation som muligt – meget går tabt, hvis man nøjes med email, sms og sociale medier.
  • Jeg lægger vægt på åbne og ærlige relationer – privat og professionelt.
  • Jeg mener der er mere mellem himmel og jord end vi lærer i skolen.
  • Jeg betragter mig selv som et spirituelt menneske.

Jeg kan som alle andre med min uddannelse arbejde med ethvert emne, hvis opgaven er klart beskrevet. Men jeg har mine favoritter. Som journalist og kommunikatør er mine foretrukne områder: IT, sundhed, alternativ behandling, seksualitet og personlig udvikling.

Gennem årene har jeg samlet en værktøjskasse med kompetencer og erfaringer. Fx som spejder, som marinesoldat og som hippie i kollektiv. Jeg har prøvet diverse terapiformer, jeg har eksperimenteret med min seksualitet, og jeg er blevet meget kritisk over for det herskende videnskabelige verdensbillede.

Alt dette har tilsammen givet mig den power og de kompetencer, jeg i dag bruger i min virksomhed. Det er både et vilkår, en styrke og en udfordring, at jeg ofte beskæftiger mig med kontroversielle emner, hvor jeg går mod strømmen. Men jeg vælger at være tro mod mine værdier.

Jeg brænder for det, der indebærer positive muligheder for menneskeheden, selv om det står i modsætning til holdningerne på bjerget. Jeg tror på et samfund styret af kærlighed, miljøhensyn og social ansvarlighed frem for profit og teknologisk dominans.

Mit største hjertebarn er opgraderingen af vort verdensbillede – intet mindre. Vi er ved at genopdage koblingen mellem det fysiske og det ikke-fysiske – uden at droppe videnskaben. Men det er en anden og længere historie…

 

Print Friendly, PDF & Email